Zoeken

BouwHub start uniek project

Herbestemming van De Oude Tivoli in Utrecht

De BouwHub is trots om de start aan te kondigen van een nieuw en bijzonder project in het hart van Utrecht: de herbestemming van het iconische De Oude Tivoli. Dit project, uitgevoerd door VolkerWessels aannemer de Bonth van Hulten in opdracht van Stadswaarde vastgoedontwikkeling, transformeert het historische pand naar een sfeervol restaurant, boetiekhotel en buitenschoolse opvang (BSO).

tivoli Utrecht

Logistieke uitdagingen in het hart van de stad

De locatie van De Oude Tivoli brengt een aantal unieke logistieke uitdagingen met zich mee. Gelegen in het bruisende stadscentrum, is de toegang tot de projectlocatie beperkt door de omliggende winkels en drukke straten. Bovendien zijn er strikte eisen aan het gewicht en de lengte van voertuigen die de bouwplaats betreden. Voertuigen mogen maximaal 2 ton per as wegen, en de lengte is beperkt tot 10 meter, wat een innovatieve aanpak van de bouwlogistiek vereist.

Een duurzaam voorbeeld van binnenstedelijke ontwikkeling

Deze herbestemming markeert een belangrijke mijlpaal voor de BouwHub, aangezien het de eerste binnenstedelijke herbestemming is die we vanuit deze innovatieve hub bevoorraden. Met ons team zetten we ons in voor duurzame en efficiƫnte oplossingen die niet alleen de lokale gemeenschap ten goede komen, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

"Het is fantastisch om te zien hoe we onze expertise kunnen inzetten voor een project dat zo'n belangrijke rol speelt in de herontwikkeling van een binnenstedelijke locatie," zegt Ivo, Hoofd Conceptontwikkeling bij de BouwHub. "We zijn vastbesloten om dit project succesvol en duurzaam te realiseren, ondanks de logistieke uitdagingen."

De BouwHub kijkt ernaar uit om dit unieke project te realiseren en de ontwikkelingen te delen met onze gemeenschap. Blijf ons volgen voor meer updates over de voortgang van De Oude Tivoli en andere projecten.